SK DE CZ

BÁBUŠKA

Ruská prírodná kozmetika a medicína

Kláštorný kvas - klasik 2L

Kláštorný kvas - klasik 2L

Zakúpiť sa dá len v našich kamenných obchodoch VYPREDANÉ

Kvas je jedným z najobľúbenejších osviežujúcich nápojov slovanských národov. Kvasy sa vždy zhotovovai z prírodných obilných surovín, z ovocia bobuľových plodov a medu, s prímesou rôznych bylín, korienkov a korenia.

Kláštorný kvas KLASIK
Slovanský nealkoholický nápoj.
Zloženie: voda, cukor, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, kvasný koncentrát kvasu "Agrafenushka" (ražný slad fermentovaný, ražný slad nefermentovaný, raž, cukor a droždie), chuťovo-aromatická prísada "Kvas", prírodné farbivo karamel, konzervant benzoan sodný , СO2.
Energetická hodnota na 100 ml: 127,8 kJ / 30,4 kcal
Nutričná hodnota na 100 ml: Tuky 0 g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g), Sacharidy 7,6 g (z toho Cukor 18,2 g), Bielkoviny 0 g, Soľ 0 g.
BEZ GMO
Skladovanie: Skladujte na tmavom a chladnom mieste do 25° C. Po otvorení skladovať pri teplote 0 - 12 ° C. Chráňte pred priamym slnkom. Prípadný kal nie je závadou.
Upozornenie: Fľaša je pod tlakom
Krajina pôvodu: Ukrajina

Obsah: 2 L

Kvas je jedným z najobľúbenejších osviežujúcich nápojov slovanských národov. Kvasy sa vždy zhotovovali z prírodných obilných surovín, z ovocia bobuľových plodov a medu, s prímesou rôznych bylín, korienkov a korenia. Nápoj má príjemnú kyslo-sladkú obilnú chuť a vôňu čerstvého, práve upečeného ražného chleba. Dobre zaháňa smäd, povzbudzuje chuť a zvyšuje životný tonus (trvalý stupeň napätia živé tkanivá) človeka. Príprava kvasu je podľa starobylých receptov celkom zložitá, prácna a dlhotrvajúci procedúra. Obilná surovina sa máča a nechá naklíčiť - čím v sebe nazhromaždí ohromné množstvo aminokyselín a vitamínov. Ďalej sa z fermentovaného ražného sladu pripravuje mladina, ktorá sa potom spracováva. Dĺžka trvania technologického procesu je približne 70 dní, čo je veľmi dlho a tiež to nie je lacné. A predsa je kvas stále povestný svojou ľudovosti a dostupnosťou. Preto naši špecialisti - technológovia využili výsledky najnovšieho vývoja a s pomocou súčasné technológie tak bolo možné vytvoriť jedinečný nealkoholický nápoj "Kláštorná kvas". Nápoj je zhotovený zo základu koncentrátu fermentovaného sladu jačmeňa a raže, ktorý zároveň kvasu pridá príjemnú osviežujúci kyslo-sladkú chuť a vôňu kôrky ražného chleba. Pre výrobu nápoja sa používa iba čistá artézska voda. Pridaním surovín z ovocia a bobuľových plodov - jablká, čiernych ríbezlí, brusníc a tiež medu sa nápoj obohatí charakteristickou chuťou a vôňou, ktoré sú pre tieto suroviny príznačné. Pre zamedzenie predčasného skazenie nápoja a kvôli predĺženiu doby predaja kvasu sa doň dodáva v potravinárskom priemysle široko používaný koncentrát - benzoan sodný. Vďaka tomu môže byť spotrebiteľ ubezpečený o stálosti kvality výrobku.

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info